Frequently Asked Questions PREGUNTES FREQÜENTS

Responem a les preguntes que més sovint ens trobem i ens fan a PR0J3CT

Abast de projectes

Mitjançant una sèrie de preguntes i respostes específiques a cada servei, aconseguim definir OBJECTIUS SMART, que es resumeixen en una sola frase, es poden mesurar, estan a l'abast realista i acotat al temps.
Elaborem plegats, clients i nosaltres, un pla de gestió de recursos, per tal de definir els materials necessaris a cada tipus de servei i projecte, i també les persones que participaran activa i passivament.
Entre d'altres, es realitza un cronograma de projecte, un full de ruta per tal d'establir timmings en entregues del servei, fases del projecte definits als objectius i la organització dels propis recursos.

Dubtes dels serveis

El pressupost de cada servei es farà previ a la facturació, podrà ser total o parcial segons acord amb clients i s'haurà d'acceptar per correu o un altre forma escrita prèvia a la realització del projecte. Els pressupostos, si no es diu el contrari, tenen una validesa de 1 mes respecte la data que apareix al propi pressupost.
Es tracta de facturació B2B, per tant no es faran factures a particulars. Els pagaments de les factures es podran acordar amb client, i podríem ajornar i dividir els pagaments el que fos necessari. Normalment es cobra la meitat per avançat i la meitat a final de projecte a cada servei.
Definir un timming estarà força definit a l'abast de projecte, que es farà entendre al client en el moment del pressupost. Les fases de projecte poden variar amb el temps i redefinir els tempos de projecte segons necessitats de client o bé contratemps per part de PR0J3CT sense que repercuteixi en una variació de pressupost.

Tens alguna altre consulta?

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

Preguntes a Google

google-reviews-ressenyes-pr0j3ct-formacio-desenvolupament-manteniment-web

Revisa les nostres ressenyes a Google per veure el que pregunta i el que diu la gent sobre els nostres serveis.

Si vols fer una ressenya tu també segueix aquest enllaç: Ressenyes per a PR0J3CT.