Vols conèixer el món WordPress?

Oferim un servei de formació a mida segons els teus coneixements.

  • Iniciació: per persones que no han tocat mai WordPress i volen iniciar-se en el tema. Alguns exemples podrien ser clients de noves webs que no han tocat mai la gestió interna d’una pàgina web i volen tenir nocions bàsiques per fer canvis en textos o imatges en algunes parts de la web, però no els hi cal aprendre canvis grans estructurals.
  • Intermedi: per gent que ha començat a tocar alguna vegada aquest CMS però no han aprofundit sobre el tema i volen conèixer millor les diferents parts d’aquest gestor de continguts WordPress.
  • Professional: realitzar una web sencera des dels primers pasos a definir algunes plantilles,, realitzar canvis en .css, codi html i gestió de plugins importants per millorar i potenciar tot el que WordPress ens pot aportar a la web.

 

Escull la teva formació a mida per hores

A més de poder realitzar una formació per nivells, també pots escollir els nostres plans horaris, d’una hora de formació (a escollir el dia més convingut), gratuït pels clients d’algun servei web (pla bàsic, professional o màster) que normalment sol ser per INICIACIÓ per la seva curta durada. També el pla de 3 hores de formació (distribuïdes en dos dies 1’5h) en el qual es poden encabir iniciació o intermedi segons les hores que necessitis per aprendre i el nivell que es vol assolir de coneixements WordPress. I per últim el pla horari sense límit, és a dir, que es compten el número d’hores al final, però fins que el client no cregui assolir els coneixements podem fer totes les hores de formació que siguin necessàries. Serien per plans intermedi i professional.