Manteniment de pàgines web

30 de juliol de 2020 by in category Web with 0 and 0
Home > Blog > Web > Manteniment de pàgines web

Avui en dia és molt important tenir una pàgina web del propi negoci a internet, però ho és encara més el tenir-la actualitzada i ben mantinguda. Ja que tenir malament una web és gairebé pitjor que no tenir-la. La teva web en forma!

Bàsicament per dos aspectes concrets, entre d’altres, com és la seguretat i la resolució d’errors.

Si tens la web actualitzada en plugins, la versió del core de WordPress, les traduccions necessàries o les plantilles que utilitzes vol dir que tens les últimes versions amb totes les rectificacions d’errors dels desenvolupadors de tot el que envolta a la teva web i per tant funcionarà correctament sense que es mostrin possibles errors als usuaris que visiten la web.

I la segona part es per la seguretat, ja que si la web està actualitzada també tindràs les versions més noves de tots els arxius i voldrà dir que els programaris, robots, hackers o qualsevol cosa o persona que vulgui fer malbé la web no tindrà encara la forma de trobar vulnerabilitats o, si més no, serà més difícil que les trobi.

Manteniment Web WordPress

Oferim un servei de manteniment pàgines webs, principalment que fem nosaltres, però si estan fetes en WordPress podem fer pressupost. Contacta amb nosaltres.

Pr0j3ct.com Pr0j3ct ~ 2020

Abrir chat