Redisseny de pàgines web

29 de setembre de 2020 by in category Disseny, Redisseny, Web with 0 and 0
Home > Blog > Disseny > Redisseny de pàgines web

Si fa temps que tens un disseny web i busques donar-li un rentat de cara o bé fer uns canvis molt diferents amb un nou disseny per a la teva web, oferim un servei de redisseny de pàgines web fet a mida segons necessitats i requisits de cada client.

Oferim un disseny a mida segons un estudi de mercat de la competència, d’aquesta manera estaràs a la última respecte a disseny actualitzats i moderns segons temàtica i nínxol de mercat.

Si encara busques com poder gestionar la teva web de forma més senzilla, si no ho tens ja, nosaltres t’oferim el gestor de continguts CMS WordPress per facilitar encara més l’edició de contingut, creació de noves entrades del blog o fins i tot la modificació de les actuals pàgines de tota la web.

Redisseny web d’estructura i contingut

Com també sabem que el contingut és el rei i la qualitat del mateix és el més important d’una web, et donem un cop de mà en desenvolupar continguts adaptats tant a la teva empresa com per textos SEO, que ajuden als motors de cerca a trobar i indexar molt millor la teva web.

Per qualsevol consulta sobre el tema, consulta al nostre correu marc@pr0j3ct.com 

Salutacions i gràcies pels clients que ja confien en nosaltres.

Pr0j3ct.com Pr0j3ct ~ 2020

Abrir chat