aula-clase-formacion-paginas-web

FORMACIÓ DE PÀGINES WEB

Servei de formació web, per a poder gestionar el teu propi lloc a internet des de l’inici fins a la finalització del projecte, amb el desenvolupament i programació més avançada per entorns web.

Aprèn WordPress i molts llenguatges de programació WEB

Crea una pàgina web des de zero amb WordPress, aprenent amb els nostres professors experimentats i també llenguatges com CSS, HTML, JavaScript y PHP.

marc-esteve-garcia-formacio-web-enginyer

DESENVOLUPAMENT WEB

Servei de desenvolupament de pàgines web, on podràs obtenir el disseny de la web que busques pel teu negoci, marca o projecte online.

Escoltem els teus somnis i els construïm per tu

Creem una pàgina web per tu amb l’estructura que més s’adapta al teu tipus de contingut, el disseny de colors, tipografies, imatges i textos que millor t’estimis, i afegirem el nostre toc de saviesa professional que ens dona l’experiència i et guiarem per aconseguir-ho.

2021-pr0j3ct-serveis-pagines-web-desenvolupador-paginas-disseny-website-formacio-manteniment

MANTENIMENT WEB

Servei de manteniment de pàgines web, segons les necessitats de client per mensualitats o un pla anual.

La salut del lloc web és molt important

Si la teva pàgina web conserva un bon estat de salut, com per exemple els plugins, temes o traduccions de WordPress actualitzats, així com accions de seguretat als comentaris dels bloc, els accessos als usuaris, l’enviament de missatges a formularis i un llarg etcètera, la teva web es manté en forma i per tant, tindràs la web 100% disponible pel teu públic molt més temps.