Termes i condicions d’ús generals

1. Aplicabilitat

Aquestes condicions generals són aplicables a:

 • comandes de productes o serveis  disponibles a pr0j3ct.com (el “Lloc web”) realitzades pels consumidors de Catalunya; i
 • l’ús de qualsevol tipus d’informació, documents, gràfics, pel•lícules, prestacions, música i/o altres serveis del Lloc web.
 • Pr0j3ct farà referència a l’autònom Marc Esteve Garcia amb DNI 44424629Z

2. Comandes/compres al Lloc web

 • Requisits per comprar/fer una comanda
  Per realitzar una comanda al Lloc web, heu de:
  1. tenir al menys 18 anys
  2. ser una empresa o autònom
 • Com fer una comanda
  Necessiteu una adreça de correu electrònic per realitzar una comanda i pot ser que també hàgiu de configurar el vostre navegador per acceptar tant les cookies com els anuncis emergents (funcionals) per tal de poder utilitzar totes les funcions del Lloc web, que inclouen el disseny d’articles personalitzats, afegir articles al carretó electrònic o completar una compra.Fer una comanda al Lloc web és ben senzill.1. Trobeu els serveis que desitgeu (i personalitzeu-los quan sigui possible).
  2. Afegiu els serveis al carretó electrònic.
  3. Efectueu el procés de compra en línia.
  4. Seleccioneu les opcions de facturació.
  5. Reviseu la comanda.
  6. Envieu la comanda.
  7. Rebreu una confirmació en línia de la comanda i una per correu electrònic
 • Quan premeu el botó “Realitzar comanda” que trobareu al final del procés de comanda, estareu indicant el vostre acord amb la comanda. Quan premeu el botó “Realitzar comanda” estareu realitzant una comanda amb nosaltres, que inclou la obligació de pagar l’import indicat a la pantalla final del procés de compra en línia. Quan hàgim rebut la seva comanda, es mostrarà una confirmació automàtica al Lloc web, on s’indicarà el seu número de comanda i els detalls de la compra. En aquest moment s’haurà formalitzat el contracte de compra. S’enviarà al vostre correu electrònic una còpia de la confirmació automàtica de la comanda, o qualsevol modificació posterior que feu i hagi estat acceptada per la nostra part. Us recomanem que n’imprimiu o baixeu una còpia per a futures consultes.
 • Comprovació de dades
  Quan ens envieu la comanda, durem a terme certes comprovacions abans de procedir a tramitar-la. Aquestes comprovacions poden incloure una comprovació de l’adreça, de solvència i de frau. Pel que fa a la darrera opció: duem a terme comprovacions parcialment automatitzades en totes les compres per filtrar les transaccions inusuals o sospitoses, o les transaccions que es poden identificar com a susceptibles de constituir un frau. Si sospitem d’un frau a Pr0j3ct.com serà investigat i, en cas necessari, s’interposaran accions judicials.

3. Preu/pagament

 • Mètodes de pagament
  Actualment acceptem transferència bancària. No acceptem cap altre mètode de pagament que no estigui inclòs a la llista quan es fa la comanda del servei. No proveu de pagar mitjançant cap altre mètode que no hi estigui especificat. Si ho féssiu, no ens fem responsables de la pèrdua del pagament o cap altre dany o perjudici ocasionats per aquesta acció.
 • Processament del pagamentSi pagueu per transferència bancària, començarem a tramitar el servei després de rebre el pagament i nosaltres escollirem si retornar els diners i rebutjar a realitzar el servei o acceptar el servei. Aquest procés pot trigar uns dies. Si no rebem el pagament en un termini de 12 dies naturals després d’haver rebut la comanda, cancel·larem automàticament la comanda.Només podem processar els pagaments si podem comprovar la informació de facturació.Conservarem els drets sobre qualsevol servei fins haver rebut el pagament complet pel producte esmentat.
 • Preus i divises
  Els preus dels productes que es mostren al Lloc web inclouen l’Impost de Valor Afegit (IVA) i Impost de la Renta sobre les Persones Físiques (IRPF). Els preus s’indiquen en euros.
 • Canvis en els preus
  Els preus dels productes seran els mostrats al Lloc web. En ocasions, els preus poden canviar, però aquests canvis no afectaran cap comanda que ja hagi sigui confirmada en una confirmació de comanda.

4. Inici del servei

 • El servei s’iniciarà quan es quedi amb el client autònom o empresa que hagi contractat el servei a través de la web

5. Devolucions i cancel•lacions

 • Cancel•lació d’una comanda
  Si voleu cancel·lar el servei només cal posar-se en contacte i anul·lar el servei.
 • Devolució: Si la comanda ja ha estat pagada per transferencia bancaria es retornarà l’import restant el valor de comissions que ens repercuteixi per a cada entitat bancaria

6. Responsabilitat

 • Si Pr0j3ct no compleix amb aquestes condicions generals, serem responsables de la pèrdua o danys soferts com a resultat previsible de la nostra infracció de les presents condicions generals o la nostra negligència. Les pèrdues o danys són previsibles si es tracten d’una conseqüència òbvia de la nostra infracció o si han estat previstes per ambdues parts en el moment de celebrar el contracte.
 • Tot i que hem creat el Lloc web amb molta cura, la informació, texts, documents, gràfics, pel•lícules, música i/o altres serveis que hi apareixen poden contenir errors, ser incorrectes o estar incomplets. No ens fem responsables de cap dany derivat de l’ús de (o la incapacitat d’utilitzar) el Lloc web, incloent-hi els danys provocats per virus, o altre material perjudicial a nivell tecnològic, que pugui infectar el vostre equip informàtic, el programari, les dades o altres tipus de materials confidencials degut a l’ús del Lloc web o a la baixada de qualsevol contingut del Lloc web o de qualsevol altre lloc web que hi estigui vinculat, ni tampoc dels errors o informació incompleta que pugui haver-hi al Lloc web. Tot i que utilitzem programari de seguretat encriptat, no podem garantir la seguretat de la informació i els pagaments transmesos per Internet o correu electrònic. No ens fem responsables dels danys o perjudicis soferts com a resultat de l’ús de comunicacions electròniques.
 • En el cas que hàgiu sofert danys i perjudicis com a resultat de les nostres activitats relacionades amb la contractació dels nostres serveis a través del Lloc web, la nostra responsabilitat queda limitada a:
  a danys i perjudicis als serveis de Pr0j3ct;
  b. despeses raonables i demostrables en què hàgiu incorregut per trobar la causa i la quantitat dels danys soferts degut a l’apartat a);
  c. despeses raonables i demostrables en què hàgiu incorregut per evitar o reduir els danys soferts degut a l’apartat a).El reemborsament màxim establert en concepte dels danys mencionats anteriorment (si és d’aplicació) serà el preu de compra dels productes afectats.
 • No ens fem responsables dels danys causats per tercers com a conseqüència de l’ús de qualsevol dels nostres serveis. No ens fem responsables dels danys que hàgiu pogut causar com a conseqüència d’un ús de qualsevol dels nostres serveis.
 • Res d’aquestes condicions generals exclou o limita la nostra responsabilitat per mort o lesions personals derivades de la nostra negligència, o el frau o falsejament fraudulent, o qualsevol altre responsabilitat que no pugui ésser exclosa o limitada per la legislació espanyola.
 • En la mesura en què la llei ho permeti, excloem totes les condicions, garanties, representacions o altres condicions que puguin ser d’aplicació al Lloc web o qualsevol dels seus continguts, tan explícita com implícitament.
 • Us recordem que aquest Lloc web només està destinat a l’ús domèstic i privat. Accepteu no utilitzar el Lloc web amb finalitats comercials o empresarials, i no ens fem responsables de cap pèrdua de beneficis, pèrdua de negoci, interrupció del negoci o pèrdua d’una oportunitat de negoci.

7. Drets de propietat intel•lectual

 • Pr0j3ct és el propietari de tots els drets de propietat intel•lectual del Lloc web i del material que s’hi publiqui. Aquestes obres estan protegides per les lleis de drets d’autor de tot el món. Es reserven tots aquests drets.
 • Teniu dret a imprimir-ne una còpia i a baixar extractes de qualsevol pàgina del Lloc web només en la mesura en què sigui necessari per fer una comanda amb nosaltres o per utilitzar el Lloc web per comprar.
 • No podeu modificar de cap manera les còpies en paper o digitals de cap material que hàgiu imprès o baixat, i queda prohibit l’ús de tota imatge, fotografia, seqüència de vídeo o àudio o qualsevol material gràfic de manera separada del text que l’acompanya.
 • Sempre s’ha de reconèixer que el contingut del Lloc web és de la propietat de Pr0j3ct.
 • No podeu utilitzar cap part del contingut del Lloc web amb finalitats comercials sense obtenir una llicència que us autoritzi a fer-ho per part de Pr0j3ct.
 • Si imprimiu, copieu o baixeu qualsevol part del Lloc web infringint aquestes condicions generals, us serà immediatament revocat el dret a utilitzar el Lloc web i haureu, segons us indiquem, de retornar o destruir qualsevol còpia que hàgiu fet del material.

8. Contingut generat per l’usuari

Si publiqueu qualsevol idea, observació, pregunta, dades, gràfics, opinions, comentaris, valoracions o altre tipus d’informació al Lloc web, la propietat de tots els drets de propietat intel•lectual i altres drets inclosos al “Contingut generat per l’usuari” passaran a ser automàticament de Pr0j3ct. En el cas en què aquest traspàs no sigui vàlid, en el moment d’enviar el Contingut generat per l’usuari a Pr0j3ct, concediu a Pr0j3ct una llicència per a utilitzar a tot el món, de manera no exclusiva, completament pagada, perpètua i sense regalies, incloent, però sense quedar limitat a, el dret a copiar, modificar, mostrar públicament, distribuir i subllicenciar (total o parcialment), el vostre Contingut generat per l’usuari per a qualsevol finalitat que considerem apropiada incloent, sense quedar limitat a, el desenvolupament, fabricació i comercialització dels productes i serveis i crear, modificar o millorar el Lloc web o altres productes o serveis.

9. Legislació aplicable

Aquestes condicions generals i tots els litigis que es puguin derivar de les condicions generals, inclosa la seva validesa, o de l’ús dels Llocs web o de qualsevol compra al Lloc web es regiran per la legislació espanyola.

10. Disponibilitat del Lloc web

No garantim que el Lloc web, o el seu contingut, estigui sempre disponible o sigui ininterromput. L’accés al Lloc web es permet de manera temporal. Podem suspendre, retirar, interrompre o canviar total o parcialment el Lloc web sense previ avís. No serem responsables pel que fa a vós si per qualsevol motiu el Lloc web deixa d’estar disponible durant qualsevol temps o període.

11. El vostre compte i contrasenya

Si decidiu enregistrar-vos al Lloc web, el nom d’usuari i la contrasenya del vostre compte són confidencials i no podeu revelar-los a tercers.

Tenim dret a inhabilitar qualsevol codi d’identificació o contrasenya, tant si ha estat escollit per vós com si l’hem assignat nosaltres, en qualsevol moment, si en la nostra opinió raonable no heu complert amb les clàusules de les presents condicions d’ús.

Pr0j3ct.com Pr0j3ct ~ 2020

Abrir chat